Pagina's

dinsdag 24 november 2015

Restjes - Paper Scraps

De laatste tijd is hier niet veel nieuws de revue gepasseerd. Niet dat ik niet creatief bezig ben geweest, integendeel. Dat is juist een van de redenen waarom het hier zo stil is gebleven. Zo heb ik een reeks kaartjes gemaakt met restjes papier. Ik weet niet hoe het komt, maar van een groot blad papier blijven er bij mij altijd onooglijke strookjes over, die te klein zijn voor de meeste dingen, maar toch ook te groot om zomaar weg te gooien. Geïnspireerd door deze pin heb ik er mijn aquarelverf bijgenomen en lukraak wat kleuren op strookjes geschilderd. Een paar stempels en leuke letters erbij, en daar had ik meteen een hele reeks klaar.


En een paar varianten op het thema, gemaakt met stukjes van de achtergronden die ik deze zomer heb gemaakt:


You haven't seen many new things here lately. However, I have been very busy creatively speaking. One of the things I made is a series of cards with paper scraps, inspired by this pin. I painted some scraps with watercolour paint, added some stamps and nice letters... done! On the second picture you see a few variations with pieces of the backgrounds I made last summer.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke feestelijke kaartjes!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Bernardine zei

De kaartjes zijn mooi. En de volgende keer mag je de foto nog even inzoomen op de letters hoor, want die zijn nog mooier en zeer de moeite waard!

Laura zei

Well done: I like your idea of creative with leftovers. Everything is art!! Wish you a great creative winter season! Ciao Bella Laura from Tuscany