Pagina's

zaterdag 26 december 2015

Winter

Eindelijk komt het er nog eens van om met een challenge mee te doen! Bij het zien van de lay-out van Creaine Challenges (#55) had ik meteen een idee. Uiteindelijk heeft het nog bijna een maand geduurd voor ik tijd heb gevonden om dat idee uit te werken, maar kijk, het is gelukt:


Ik heb gekozen voor de kleurencombinatie zwart-wit-zilver (hoewel het zilver op de foto niet echt goed uitkomt). De pinguïn is een stempel van Els Brigé die ik met pastelpotlood heb ingekleurd, de sneeuwvlokken heb ik van een stempeltje dat ik al meer dan 10 jaar heb, maar dat nog altijd geregeld eens van pas komt. Het achtergrondpapiertje is een staaltje behangpapier met een glitterpatroon (ik hou van upcycling, weet je wel). De wens heb ik met witte pen geschreven in een eigen handschrift dat op Copperplate gebaseerd is.

I finally found some time again to take up a challenge: Creaine Challenges #55. I chose to make a card in black-white-silver. However, the silver is not very silvery in the picture. The penguin stamp is from Els Brigé, I coloured it with pastel pencils. The snowflakes are stamped with a more than 10 years old stamp, that I still use from time to time. The background is a sample of wallpaper with glitter pattern (I like upcycling, you know). The sentiment says "warm winter wishes", I wrote it with a white pen in a handwriting that is based on Copperplate calligraphy.

6 opmerkingen:

 1. leuk kaartje heb je gemaakt voor onze challenge bij Creaine. Succes.
  groetjes ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje.
  Dank je wel voor je deelname aan creaines challenge
  groetjes Geesje (DT)
  cheerfulsketcheschallenge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart !!
  Dat behangpapierstukje is tof. Dat hebben we ook gemeen !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, lief!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart heb je gemaakt met je prijs :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je eigen handschrift?! Dat is knap! Het is een erg leuke kaart geworden. Gr. Syl(via)

  BeantwoordenVerwijderen