Pagina's

donderdag 30 juni 2016

Lange reis - Long Journey

(Scroll down for English)

Vandaag heb ik een goede collega uitgezwaaid. Morgen betreedt ze nieuwe professionele paden, dus moest er een passend kaartje gemaakt worden. De spreuk mocht wel een beetje symbolisch zijn voor de gelegenheid, leek me. Ik heb ze geschreven in een combinatie van getekende kapitaaltjes en een op Copperplate gebaseerd handschrift.


Ik had me vorig weekend bij een bezoekje aan de Action niet kunnen inhouden bij de leuke kraft-designpapiertjes, maar kijk, er is er al meteen eentje van pas gekomen. Het airmail-tapeje heb ik al een hele tijd en ik weet eigenlijk al niet meer waar ik het gekocht heb.

Met dit kaartje doe ik mee aan:
The Crazy Challenge #CCH 225: R staat voor... reis - en ook voor rood en blauw (want dat begint in het Engels ook met een R)
- Penny's Paper-Crafty Challenge 284: Anything goes

Today I had to say goodbye to a good colleague of mine. Tomorrow she will start a new job and that needs to be celebrated with a card, of course. The sentiment is symbolic: it says 'Every long journey starts with a first step' in Dutch. I wrote it in drawn capitals and a Copperplate-based hand.

While visiting the Action shop last weekend, I could not resist the beautiful kraft design paper. But well, I already used one now! I bought the airmail tape already a long time ago, and I can't even remember where. 

With this card I enter:
- The Crazy Challenge #CCH 225: R is for... red and blue
Penny's Paper-Crafty Challenge 284: Anything goes

6 opmerkingen:

GerJanne zei

Oh wauw wat een mooi kaartje! EN leuk je verhaaltje erbij. Dat vind ik zo leuk aan bloggen dat je de kaart snapt (als er iets te snappen valt). Heel leuk te lezen dat jij gewoon ook alles plaatst en ook dat wat minder perfect is. Groot gelijk!
Ik heb me ingehouden en maar 1 blokje gekocht bij Action...Gaaf papier he?Groetjes,
GerJanne

Mariken zei

Prachtig gemaakt, en zo persoonlijk! Echt mooi!!

Nancy Soetaert zei

heel mooie tekst, mooi geschreven ook! en je poststempelpapiertje is erg tof als achtergrond!
groetjes
Nancy

Anneke zei

Nieuwe paden...dan kan je wel een steuntje gebruiken. Supermooi en heel persoonlijk, de tekst is ook zo waar!

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Nele....heel persoonlijk en leuk in die luchtpost stijl...

groetjes
Rosina

Marloes Landman zei

Mooi! Dat wordt fietsen naar Action! Ik ben gek op de airmail stijl.