Pagina's

dinsdag 7 juni 2016

Zomerse aquarel - Summer Watercolours

(Scroll down for English)

De zomer wil er maar niet doorkomen dit jaar, daarom toon ik hier een verjaardagskaartje in zomerse sferen (wie weet helpt het).

Op de mooie blog The Postman's Knock zag ik een tijdje geleden het idee langskomen voor een kaartje met 'deurtjes' en daarachter een gekalligrafeerde wens. Ik vond het meteen super. Het origineel wil ik zeker ook nog eens gebruiken, maar voor deze keer heb ik er een eigen draai aan gegeven. Ik maakte er een raam van, met daarachter een verjaardagswens in getekende kapitalen. De huisgevel heb ik geaquarelleerd, voor de kleuren heb ik me laten inspireren door de Franse zomer. Voor de getekende kapitalen heb ik niet meer gebruikt dan een (fijn vul)potlood.En zo ziet het eruit als je het raam opent:


Summer doesn't want to come this year, that's why I want to show you a card that should give you a summer feeling instead. 

On the beautiful blog The Postman's Knock, I saw a card with 'doors' with a sentiment behind some time ago. I immediately liked it. I will definitely use the original too, but for now, I made my own interpretation. I turned it into a window, painted in watercolours. For the colours I found inspiration in the French summer colours. When you open the window, you can see a sentiment in drawn capitals. It's a sentence from a Dutch birthday song.

8 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk! Heb ik ook eens uitgesneden ( nu zijn er mallen voor), maar het effect op een kaartje is voor de ontvanger natuurlijk verrassend.
  En de tekst erachter is top!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi dit kaartje Nele....prachtig geveltje heb je gecreërd...en zeker die mooi zelf geschreven tekst achter het raam is helemaal geweldig...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoe je die letters deed en dat alleen met een vulpotlood wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig idee en zo mooi uitgevoerd, wat een prachtig handschrift heb je (jaloers:))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige letters! Leuk, zo'n kaart met verborgen wens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze heb ik gemist. Leuk je mooie letters achter het raampje.En het huisje erbij.
  Zelf stempels maken is echt verrassend leuk om te doen. In de Hema vind je perfecte platte witte gommen, ideaal om in te curven. Met kalk papier zet je je tekst erop, want het moeilijkste is dat je in spiegelbeeld moet werken.
  Gewoon doen en dan laten zien.
  Het kan niet mis gaan!!
  Succes Sarah

  BeantwoordenVerwijderen