Pagina's

zondag 12 maart 2017

Nieuwjaarscadeautjes - New Year's Gifts

(Scroll down for English)

Sinds ik op donderdag avondlessen volg, lukt het me niet meer om met 52 Weeks to Christmas mee te doen. Daarom zomaar op een lentezondag een berichtje over Nieuwjaar. Dit jaar was het op 1 januari onze beurt om de familie te ontvangen en als tafelversiering-en-klein-cadeautje-in-één heb ik kleine doosjes met chocolaatjes gemaakt.


Het idee heb ik van deze pin. Het was een erg leuke - en door de gasten (letterlijk en figuurlijk) gesmaakte - manier om mijn voorraad winterdesignkarton een beetje kleiner te maken.


Uit de restjes die na het versnijden van het karton overbleven, kon ik nog net labeltjes maken. Daarop heb ik heel eenvoudig "gelukkig nieuwjaar" geschreven in humanistisch cursief. Op de glitters hield de inkt niet zo goed, maar gelukkig bleef de tekst toch leesbaar.

Since I am attending an evening course on Thurdays, I cannot take part in 52 Weeks to Christmas anymore. That's why I post this New Year's story on a sunny Sunday in spring. This year, it was our turn to to be the hosts for the family dinner on 1st January and I made small boxes with chocolates - table decoration and a little gift in one!

I found the idea in this pin. From the scraps that were left after cutting the design paper I made labels.  I wrote "Happy New Year" in cursive hand. The ink did not like the glitters on the paper, but I think it was still readable.


8 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er leuk en gezellig uit zo'n serie doosje bij elkaar Nele. Dat is wel even wat werk geweest maar het resultaat mag er zijn, leuk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi en zo te zien ook best lekker!
  En zo mooi geschreven! Leuk idee om het labeltje in hetzelfde papiertje te doen maar ik geloof best dat de inkt niet zo goed werkte op de glitters!
  fijne avond
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke traktatie .. papier komt me bekend voor ;-)
  stempelen op glitter gaat ook niet zo goed ...
  Maar het geheel ziet er tof uit
  Groetjes,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Men zal wel verrast geweest zijn toen ze het zagen! EN wat heb je dat prachtig geschreven!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuke geschenkjes, heel mooi gedaan ! En ik heb dat papier ook !! Tof idee, om je voorraad wat op te gebruiken. Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk gemaakt Nele......het ziet er prachtig uit zo allemaal samen!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave geschenkjes heb je gemaakt. En als je iedere donderdag met 52WTC mee wilt doen, kun je je kaartje toch ook inplannen? Doe ik ook met bijna al mijn kaartjes.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk die tractaties!! Staat altijd leuk en ja hoor dat papier heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen