Pagina's

zaterdag 24 juni 2017

Ballonnen - Balloons

(Please scroll down for English)

Tijd voor een kinderkaart. Dat is altijd zoeken naar een evenwicht - ik wil er natuurlijk kalligrafie op, maar voor jonge oogjes moet het ook speels blijven. Ik heb me laten inspireren door Pinterest en een vrolijke ballonnenkaart met lettertjes gemaakt.


De ballonnen heb ik uit restjes papier geknipt en op verschillende hoogtes geplakt. Het achtergrondje is een staaltje behangpapier, dus ik doe ook weer aan upcycling. Op de banner onderaan heb ik getekende kapitalen gebruikt, in de ballonnen zelf heb ik voor handlettering gekozen. Nog een detailfoto van de lettertjes in de ballonnen:


Time for a card for a child. It's always a bit difficult to find the right balance - of course I want calligraphy on it, but it needs to be playful too. I was inspired by a card on Pinterest and made a cheerful balloon card with lettering.

I cut the balloons out of paper scraps. The background is a sample of wallpaper, so I did some upcycling again. On the banner I used drawn capitals and in the balloons I chose hand lettering. 

9 opmerkingen:

Margreet zei

Leuke, vrolijke kaart! En weer mooi geschreven!
xxx Margreet

Ans Gilbert zei

Wat een leuke kinderkamer heb je gemaakt,leuk de ballonnen met tekst en de leuke banner..dat is toch ook handlettering.??
gr.Ans

Ellen zei

Door de gekleurde ballonnen is het echt een vrolijke kinderkaart geworden! Mooi geschreven ook.

Sarah zei

Leuk zo! En ook goed geupcycled!

bolletjelucky.blogspot.com zei

En je intentie is geslaagd Nele, ziet er heel vrolijk uit.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Een heel leuk kaartje Nele. Zeker voor jonge oogjes! Fleurige ballonnen spreken altijd tot de verbeelding en je letters zijn weer heel mooi!
GerJanne

Laura zei

So nice! Brava!

Nancy Soetaert zei

je zal maar zo'n bos ballonnen in toom moeten houden! Heel mooi! Ik kijk ook al uit naar onze knutseldate hoor! Maar eerst vakantie!
lieve groetjes
Nancy

Miranda V zei

Kinderkaarten zijn best lastig, maar dit is een leuke kaart. Ballonnen en gezellige kleuren zijn dan een hele gorde keuze. Mooie letters heb je geschreven!