Pagina's

zondag 27 augustus 2017

Easelkaart #1 - Easel Card #1

(Please scroll down for English)

Net voor de zomer had Nancy weer een leuke easelkaart gemaakt. Toen ik daarop reageerde dat dat soort kaarten mijn petje te boven ging, stelde ze voor om het me te leren. Daar zeg ik natuurlijk niet neen op! Toen we deze zomer amper een paar kilometer bij haar vandaan op vakantie waren, is ze een middagje bij ons langsgekomen om te "kletselen", zoals GerJanne het zo mooi noemt.

Het was een supergezellige middag. Niet alleen was het heerlijk weer, zodat we buiten konden knutselen, maar het was ook zo leuk om nog eens bij te kletsen met Nancy. Ze heeft me alle kneepjes van de easelkaarten uitgelegd en we zijn samen aan de slag gegaan. Dit is de eerste, een "gewoon" model om erin te komen:


Voor mij was het meteen ook een middagje "Use Your Stuff": ik heb ein-de-lijk nog eens een aantal dessinpapiertjes verwerkt. Voor de afwerking heb ik een bijpassende bloemensticker toegevoegd en plakpareltjes om de easelkaart rechtop te kunnen zetten. Voor de wens heb ik me door de oriëntatie van de kaart beperkt tot één woord in George Style in groene fineliner. Dat lettertype heb ik - net zoals een aantal andere - geleerd via The Postman's Knock. Het roze randje is Ecoline die ik met een sponsje heb gestempeld.

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
- Knutsels en Kadootjes: Easelkaart
- Crafty Hazelnut's Patterned Paper Challenge August

A while ago, Nancy had again made a beautiful easel card. When I told her that it looked so difficult to me, she offered to teach me how to make one. This summer, we were at the seaside, only some kilometers away from where she lives and we met one afternoon to make easel cards together.

It was a great afternoon. The weather was beautiful, so we were crafting outside and we had such a nice chat. This card is the first one I made, a "basic" model.

At the same time, this was an occasion to "Use My Stuff": I finally used some of my patterned papers again. To finish the card, I added a matching sticker and some sticky pearls to keep the front upright. The words are easy: I just wrote "jarig" (Dutch for - more or less - "it's your birthday") in George Style in green fineliner. I (again) learned this style from The Postman's Knock. The pink border is Ecoline stamped with a small sponge.

With this card I enter in the following challenges:
- Knutsels en Kadootjes: Easel Card
- Crafty Hazelnut's Patterned Paper Challenge August

12 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Je hebt een hele mooie easelcard gemaakt, leuk papier en ook je tekst is er erg mooi bij.
Gezellig om eens samen te freubelen,
groetjes
Ans

Ellen zei

Wat een mooie easelkaart! Kletselen is altijd leuk en gezellig. Superleuk om live iets van elkaar te kunnen leren. Fijne avond!

Mariken zei

Wat tof, leuk om van elkaar iets te leren en meteen heel gezellig! Je kaartje is top, ziet er gaaf uit! Fijne avond!

Willy zei

Geen idee wat een easelkaart is maar dit ziet er erg mooi uit :) Wat bijzonder lief (en gezellig:)) dat Nancy speciaal naar je toe kwam om het voor te doen!!

Sarah zei

Mooi Nele! Knap geheel!

Diny zei

Wat tof van Nancy om samen met jou een easelkaart te maken Nele....je hebt er iets moois van gemaakt.....kletselen is zo'n mooi woord.....en gezellig!
Groetjes Diny

Margreet zei

Je hebt onder Nancy's leiding een prachtige easelkaart gemaakt Nele....en dan nog lekker gekletseld ook!!
xxx Margreet

Enny zei

Een supermooie Easelkaart, prachtig gedaan Nele ! En wat gezellig, dat jullie zo samen konden "kletselen" ! Wow, dat woord kende ik nog niet, weer iets bijgeleerd ! :o) Groetjes, Enny

GerJanne zei

Hoi Nele, wat ontzettend leuk dat je met Nancy had afgesproken en dat je met haar hebt kunnen kletselen.
Je easel kaart is heel gaaf geworden. En eigenlijk dus niet moeilijk om te naken, hè?
Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K.
GerJanne

Monique zei

Wat leuk dat je met Nancy kon kletselen. GerJanne en ik hebben ook weer een date staan. Zo leuk om te doen. En je leert zoveel van elkaar. Je easelkaart is een toppertje. Mooie kleuren heb je gebruikt! Daar wil je vast wel meer van maken.
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique

Nancy Soetaert zei

Ik kom echt een trein achter met bloggen, in Holland niet zoveel achter de laptop gezeten, ... Mooi met de jarig op je easelkaartje! Ik moet de mijne ook nog altijd afwerken...
groetjes
Nancy

Nelly zei

Mooi gemaakt!!
Bedankt voor je deelname bij K&K.

Groetjes Nelly (DT K&K)