Pagina's

zondag 10 september 2017

Easelkaart #2 - Easel Card #2

(Please scroll down for English)

Je herinnert je wellicht dat ik deze zomer van Nancy easelkaartjes heb leren maken. Mijn eerste kaart van onze kletselmiddag had ik al getoond, maar vandaag toon ik de tweede.


Het is een volledige kraftkaart geworden. Ik heb weer wat dessinpapiertjes (van Action) gebruikt die ik al een tijd geleden gekocht had, dus dit is ook weer "Use Your Stuff". De tekst heb ik met bister geschreven om aan te sluiten bij de bruine kleur van de bedrukking van het papier. De spreuk is in getekende foundational, het woord "proficiat" op het schuine stukje papier in uitgerekt humanistisch cursief. Dat stukje heb ik verhoogd opgeplakt, zodat het kan dienen om de flap vast te zetten zodat de voorkant rechtop kan staan.

Met deze kaart doe ik mee met de volgende challenges:
- Knutsels en Kadootjes: Easelkaart
- Craftyhazelnut's Patterned Paper Challenge September

You probably remember that Nancy taught me how to make easel cards this summer. I already showed the first card I made that afternoon, but today I am showing you the second one.

The card is completely made out of kraft paper. I used patterned papers I bought a while ago already. The text is written with walnut ink, in order to match with the brown print on the paper. The poem is in drawn foundational, the word "proficiat" (congratulations in Dutch) on the diagonal paper in italics.

With this card I enter in the following challenges:
- Knutsels en Kadootjes: Easel card
- Craftyhazelnut's Patterned Paper Challenge September

12 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Waw, echt mooi met die teksten er op. Ik heb de mijne nog altijd niet afgemaakt. Gisteren wel een nieuwe easel gelaakt voor een trouwverjaardag. Komt deze week nog op mijn blog.
Fijne zondag nog
Nancy

Annick zei

mooi, Nele. De kleurtjes passen goed samen en de lettertypes ook. Ook leuk aan dit model, vind ik, dat je ze rechtop kan zetten. Staat binnenkort vast ergens te pronken op een kast ! groetjes, Annick

Sarah zei

Heel mooi! Dat papier heb ik ook en ik vind dat heel tof papier om mee te werken. Dat heeft niet veel nodig. Mooi geschreven!

Margreet zei

Wat een schitterende easel, Nele....en wat heb je mooi geschreven!!
xxx Margreet

Ans Gilbert zei

Hoi Nele,
Je hebt mooi papier gebruikt en de geschreven tekst is leuk! Ook de proficiat tekst is erg mooi,
groetjes
Ans

Nelleke zei

Haha, hoor ik iets van kletselen? Mooie kaart geworden, ik hou ook van kraft, maar vind het ook wel moeilijk om te gebruiken, je moet zo opletten dat het niet te donker wordt. Het is jou goed gelukt om een mooie kaart te maken. Groetjes, Nelleke

martina's kaartjes zei

een mooie, stijlvolle kaart !
grtjs,martina
x

GerJanne zei

Hoi Nele,
wat een prachtige easelkaart heb je gemaakt met mooi tekst erop! Heel mooi geschreven ook. EN dank je dat je meedoet aan de challenge van ons bij K&K. Het is je gelukt! ;-)
GerJanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een gave kaart Nele en die teksten zijn weer supermooi geschreven. Als ik een petje op had nam ik hem voor je af..helemaal top.
Lieve groetjes Miranda

Stella zei

Die tekst heb je zelf geschreven? Wat gaaf! Heel gelijkmatig; wat een beauty! Ook het papier vind ik prachtig passen. WOW!

Monique zei

Wat een mooie kaart. En zo mooi geschreven!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique

cass zei

Wonderful card with great papers. Thanks for joining us at CHNS patterned Paper Challenge this month.