Pagina's

woensdag 27 januari 2016

Beestige verjaardag - Party Animal

(Scroll down for English)

We hebben een kersverse 70-jarige in de familie. Ze is een groot dierenliefhebster (vooral honden en katten), dus ben ik op zoek gegaan naar een schattige afbeelding van een hond. Een wens met speelse kapitalen erbij en nog wat 'stro' om het af te werken, en dit was het resultaat:


[Dat stro vond ik een leuk idee van mezelf, maar in de praktijk bleek het toch moeilijk uit te voeren en het resultaat is niet helemaal geworden wat ik had gehoopt.]

Natuurlijk kon een bijpassende envelop niet ontbreken. Een hondenfoto uit een tijdschrift was daar ideaal voor. En omdat de jarige een grapje wel kan smaken, heb ik de hond een beetje gepersonaliseerd. Op de vlaggetjes en de taart heb ik mini-versalen geschreven.


Met dit projectje doe ik mee aan de City Crafter Challenge Week 296 - For the love of pets.

We have a new 70-year old in the family. She loves animals (especially dogs and cats), that's why I looked for a cute dog image. I wrote the sentiment in playful capitals and added some 'straw' as the finishing touch. [I thought that was a nice idea, but it turned out to be quite difficult to put in practice, and unfortunately, the result is not what I had hoped for.]

Of course I also made an envelope to put the card in. I found a picture of a dog in a magazine and added some funny drawings. On the flags and the cake I wrote tiny versals.

With this project I participate in the City Crafter Challenge Week 296 - For the love of pets.

8 opmerkingen:

 1. Een mooi duo...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk en persoonlijk kaartje heb je er zo van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely card! Super sweet dog image and I like the straw. Fabulous lettering!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enige uitwerking van onze challenge; ik moet zeggen dat ik de envelop echt briljant vindt! Dank je wel voor het meedoen bij CCCB!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke creaties, daar zullen ze vast wel blij mee zijn
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh these are gorgeous!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So sweet, thanks for sharing with us at CCCB!

  BeantwoordenVerwijderen