Pagina's

zondag 23 juni 2019

Initiaal in aquarel - Watercolour Initial

(Please scroll down for English)

Een gepersonaliseerd verjaardagskaartje voor iemand wiens naam met een A begint. Het had natuurlijk ook voor veel andere gelegenheden voor die persoon gepast... Het idee heb ik lang geleden op The Postman's Knock gevonden, maar ik heb er wel een zelfgetekende letter voor gebruikt. Eerst de letter getekend en daarna met aquarel de blaadjes op de achtergrond toegevoegd.


This is a personal birthday card for someone who's name begins with an A. It could of course be used for many other occasions for that person as well... I found the idea on The Postman's Knock already a long time ago, but I drew the A myself. First the drawing of the initial, then the leafs in the background were added.

9 opmerkingen:

Margreet zei

Ziet er heel mooi uit Nele!
xxx Margreet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk idee om een initiaal zo mooi te decoreren. Doet mij aan die oude boeken van vroeger denken met aan het begin van het hoofdstuk een heel mooi bewerkte letter. Bijzonder Nele...
Lieve groetjes Miranda

Anneke zei

Supermooi!

GerJanne zei

Prachtige Nele! Mooi die grote A met al de blaadjes en takjes. Doet me denken aan de monniken die dat ook zo mooi deden!

Sarah zei

Super mooi! X

Laura zei

Absolute awesome beginning! Waiting for the others letters to come... ; ) Bravissima!!

Nancy Soetaert zei

leuk gemaakt Nele!

Willy zei

Prachtig gedaan!!

Enny zei

Een prachtige letter, en super met die blaadjes, ja, het ziet er uit als een miniatuur van middeleeuwse monniken. Groetjes, Enny